Arriba a Terrassa la iniciativa culinària centrada en els bolets

La campanya 'Tardor de Cuina i Bolets a Terrassa' es trobarà al municipi des del 29 d'octubre fins al 21 de novembre

Publicat el 29 d’octubre de 2021 a les 15:00
Del 29 d'octubre fins al 21 de novembre la ciutat acollirà la campanya Tardor de Cuina i Bolets a Terrassa, on es faran un conjunt d'activitats centrades en la cuina i el producte típic d'aquest temps, el bolet.

Per això i per gaudir al màxim de l'aliment, l'Ajuntament de Terrassa realitzarà diferents iniciatives. Una d'aquestes serà la XV Fira del bolet -que es farà el 6 de novembre de 10 h a 14 h a la Plaça del Triomf- on hi haurà una degustació de tapes i una aula demostrativa de plats de temporada a càrrec de l'alumnat del cicle formatiu d'hostaleria de l'INS Cavall Bernat

També, les XXIII Jornades Gastronòmiques on els establiments del municipi oferiran diferents tipus de menús sobre bolets, els quals poden variar depenent de la climatologia i el mercat de novembre. Motiu pel qual es recomana consultar els dies d'obertura, els preus, els horaris i fer una reserva prèvia.

O les excursions pel Parc Natural de Sant Llorenç i Serra de l'Obac, que tenen com a objectiu gaudir la tardor a Terrassa a través de conèixer la cultura, la gastronomia i el paisatge terrassenc.

Jennifer Ramírez, regidora de Comerç i Mercats, i Pep Forn, regidor de Turisme han estat els encarregats, aquest 28 d'octubre a la tarda, de fer la roda de premsa de presentació de la campanya Tardor de Cuina i Bolets a Terrassa. L'acte -que ha tingut lloc al pati de la Casa Alegre de Sagrera- ha comptat també amb les intervencions de Xavier Gómez, president del Gremi Empresarial d'Hostaleria de Terrassa i Comarca, i de Mercè Clavel, dinamitzadora del Mercat de Sant Pere.

Cuina Tardor Bolets by naciodigital on Scribd