Clara Anyó segueix viva per entrar a la Copa del Món d'esgrima

Redacció
20 de febrer del 2013
Les egarenques Maria Led i Clara Anyó
Les egarenques Maria Led i Clara Anyó | Club d\'Esgrima Terrassa

Les egarenques Maria Led i Clara Anyó Foto: Club d'Esgrima Terrassa

Aquest dissabte 16 de febrer s’ha disputat a Barcelona el Torneig Nacional del Rànking, prova estatal de la modalitat d’Espasa Femenina que ha aplegat a 70 espasistes de tot l’estat. La cita era rellevant perquè es tractava de la darrera prova del rànquing abans de la la Copa del Món Ciutat de Barcelona, i la classificació final servia per acabar de tancar la llista de les 24 tiradores espanyoles que tindran el privilegi d’enfrontar-se a les millors del món el proper 9 de març.
 
Les representants del Club d’Esgrima Ciutat de Terrassa en aquesta prova d’àmbit estatal van ser Clara Anyó i Maria Led. Led va caure a la primera volta, mentre que Anyó va seguir lluitant fins els setzens de final, on no va poder amb la madrilenya Paula Fernández, actual número 1 del rànquing. Malgrat va tirar un bon assalt, va perdre per 15 tocats a 12. Així doncs, els propers dies, quan es conformi la llista definitiva de seleccionades, sabrem si Terrassa compta amb una representant a la important cita internacional.

El torneig va ser guanyat finalment per la madrilenya Berta Peña, i la catalana millor classificada fou la Irene Benedicto, que va entrar a quarts de final.