Els vuit restaurants que formen part del col·lectiu gastronòmic Cuina Vallès proposen un homenatge gastronòmic amb les primeres favetes baby de la temporada. Des d’aquesta setmana i fins al proper diumenge 3 de febrer, elaboraran diferents plats amb aquesta lleguminosa d’hivern, collida, principalment, per pagesos d’entorns propers com el Maresme, Baix Llobregat o Vallès.
Els xefs dels restaurants Can Feu de Sabadell, El Cel de les Oques de Terrassa, Lossum de Sant Quirze del Vallès, Garbí de Castellar del Vallès, Can Vinyers de Matadepera, El Rístol de Viladecavalls, Tast & Gust de Cerdanyola i Can Piqué de Montcada i Reixac s’han compromès a que cada dia hi hagi, com a mínim, un plat protagonitzat per aquesta hortalissa de mida petita que es cull en la transició de l’hivern a la primavera.
Cuina Vallès es dedica en cos i ànima a les favetes
Els xefs de Sabadell, Terrassa, Sant Quirze, Castellar, Matadepera, Viladecavalls, Cerdanyola i Montcada i Reixac elaboraran el gustós llegum en diferents plats
ARA A PORTADA
Publicat el 27 de gener de 2019 a les 19:54
Et pot interessar
-
Societat Presó pel veí de Terrassa que volia matar Pedro Sánchez
-
Societat Extingit l'incendi agrícola del Pla del Bonaire
-
Societat Tot el que has de saber si vas a la Festa Major de Terrassa
-
Societat Fer una donació i gaudir de la gastronomia a Terrassa: així és la proposta del Banc de Sang
-
Societat Terrassa presenta un joc de taula per fomentar la cooperació i l’economia social entre joves
-
Societat Cent persones amb dificultats d'inserció laboral treballaran un any a Terrassa