Els vuit restaurants que formen part del col·lectiu gastronòmic Cuina Vallès proposen un homenatge gastronòmic amb les primeres favetes baby de la temporada. Des d’aquesta setmana i fins al proper diumenge 3 de febrer, elaboraran diferents plats amb aquesta lleguminosa d’hivern, collida, principalment, per pagesos d’entorns propers com el Maresme, Baix Llobregat o Vallès.
Els xefs dels restaurants Can Feu de Sabadell, El Cel de les Oques de Terrassa, Lossum de Sant Quirze del Vallès, Garbí de Castellar del Vallès, Can Vinyers de Matadepera, El Rístol de Viladecavalls, Tast & Gust de Cerdanyola i Can Piqué de Montcada i Reixac s’han compromès a que cada dia hi hagi, com a mínim, un plat protagonitzat per aquesta hortalissa de mida petita que es cull en la transició de l’hivern a la primavera.
Cuina Vallès es dedica en cos i ànima a les favetes
Els xefs de Sabadell, Terrassa, Sant Quirze, Castellar, Matadepera, Viladecavalls, Cerdanyola i Montcada i Reixac elaboraran el gustós llegum en diferents plats
ARA A PORTADA
-
L'Ajuntament de Terrassa insisteix en evitar el tancament de línies d'I3 pel curs escolar 2025-26 Redacció
-
-
L'ONG Oberts al Món celebra 20 anys de cooperació a Guatemala amb un concert solidari de jazz Redacció
-
Arriba l'acte de lliurament dels premis de la 44a edició del Concurs BBVA de Dibuix Escolar Redacció
-
Publicat el 27 de gener de 2019 a les 19:54
Et pot interessar
-
Societat Història i arquitectura es donen la mà a la Fira Modernista de Terrassa
-
Societat Presenten la Fira Pirata de les Illes perdudes del Roc Blanc a Terrassa
-
Societat La immigració és el principal factor del creixement d'habitants a Terrassa
-
Societat El Torneig Hockey Solidari a Terrassa ja té data de començament
-
Societat Terrassa renova la gespa dels estadis municipals
-
Societat Terrassa és la ciutat de Catalunya on més s'ha reduït la delinqüència l'últim any