Els vuit restaurants que formen part del col·lectiu gastronòmic Cuina Vallès proposen un homenatge gastronòmic amb les primeres favetes baby de la temporada. Des d’aquesta setmana i fins al proper diumenge 3 de febrer, elaboraran diferents plats amb aquesta lleguminosa d’hivern, collida, principalment, per pagesos d’entorns propers com el Maresme, Baix Llobregat o Vallès.
Els xefs dels restaurants Can Feu de Sabadell, El Cel de les Oques de Terrassa, Lossum de Sant Quirze del Vallès, Garbí de Castellar del Vallès, Can Vinyers de Matadepera, El Rístol de Viladecavalls, Tast & Gust de Cerdanyola i Can Piqué de Montcada i Reixac s’han compromès a que cada dia hi hagi, com a mínim, un plat protagonitzat per aquesta hortalissa de mida petita que es cull en la transició de l’hivern a la primavera.
Cuina Vallès es dedica en cos i ànima a les favetes
Els xefs de Sabadell, Terrassa, Sant Quirze, Castellar, Matadepera, Viladecavalls, Cerdanyola i Montcada i Reixac elaboraran el gustós llegum en diferents plats
ARA A PORTADA
Publicat el 27 de gener de 2019 a les 19:54
Et pot interessar
-
Societat Famílies del Karmel de Terrassa faran una manifestació pel «cop d'estat ideològic» de la propietat
-
Societat Aquests són els noms més comuns al Vallès Occidental
-
Societat Comencen les obres per millorar la connexió entre la B-40 i l'A-2
-
Societat Així són faves del Vallès, el nou producte singular de les comarques de Barcelona
-
Societat Polèmica pel gir ultracatòlic d'una escola de Terrassa
-
Societat Terrassa ofereix 29 casals d'estiu per a joves i infants