Els vuit restaurants que formen part del col·lectiu gastronòmic Cuina Vallès proposen un homenatge gastronòmic amb les primeres favetes baby de la temporada. Des d’aquesta setmana i fins al proper diumenge 3 de febrer, elaboraran diferents plats amb aquesta lleguminosa d’hivern, collida, principalment, per pagesos d’entorns propers com el Maresme, Baix Llobregat o Vallès.
Els xefs dels restaurants Can Feu de Sabadell, El Cel de les Oques de Terrassa, Lossum de Sant Quirze del Vallès, Garbí de Castellar del Vallès, Can Vinyers de Matadepera, El Rístol de Viladecavalls, Tast & Gust de Cerdanyola i Can Piqué de Montcada i Reixac s’han compromès a que cada dia hi hagi, com a mínim, un plat protagonitzat per aquesta hortalissa de mida petita que es cull en la transició de l’hivern a la primavera.
Cuina Vallès es dedica en cos i ànima a les favetes
Els xefs de Sabadell, Terrassa, Sant Quirze, Castellar, Matadepera, Viladecavalls, Cerdanyola i Montcada i Reixac elaboraran el gustós llegum en diferents plats
Publicat el 27 de gener de 2019 a les 19:54
Et pot interessar
-
Societat
El millor torró de crema cremada de l'Estat del 2025 es fa a Catalunya
-
Societat
Egara Juga! torna a Terrassa amb una segona edició plena de novetats
-
Societat
Dos policies espanyols, a judici per falsificar fets en un cas de discriminació lingüística
-
Societat
Terrassa prohibeix l'adopció de gats negres fins que passi Halloween
-
Societat
Les piscines municipals de Terrassa tanquen l'estiu amb una ocupació de fins a 130.000 banyistes
-
Societat
El Consorci Sanitari de Terrassa trenca el silenci després del cas del suïcidi a l'Hospital
