El Vallès Occidental compta amb una nova cervesa artesana

Gold Ave, apadrinada pels professionals de Cuina Vallès, es fa a Rubí

Publicat el 01 de juny de 2016 a les 12:26

Presentació de la nova cervesa  Foto: Consell Comarcal


La nova cervesa Gold Ale de Cuina Vallès és des d’avui als restaurants del col·lectiu de cuiners del Vallès Occidental i enriqueix el catàleg de productes artesans de la comarca. És una cervesa feta a Rubí de forma artesanal que neix de la voluntat del col·lectiu Cuina Vallès de disposar d’una beguda artesana i de qualitat per ser consumida durant els àpats. La cervesa es va presentar ahir a la tarda a la seu de la cervesera Barra de Rubí, elaboradora del producte.

A l’acte hi van assistir l’alcaldessa de Rubí, Anna Maria Martínez; el president del Consorci de Turisme, Victor Puig; el president de Cuina Vallès, Carles Calsina i altres membres del col·lectiu; els elaboradors de Cervesa Barra i productors agroalimentaris de la comarca. Durant la trobada es va fer una visita a les instal·lacions i es va conèixer de prop el procés d’elaboració que es segueix.

Des de Cervesa Barra s'explica que “aquesta cervesa està feta seguint un procés artesanal que es porta a terme tot a les instal·lacions de Rubí. Estem molt contents perquè Cuina Vallès s’ha adreçat a nosaltres per fer aquest producte. És una cervesa molt fàcil de prendre però complexa. És una variant de la cervesa Barra, especialment feta per Cuina Vallès i que és molt ideal per acompanyar el menjar. És pensada per la gent que no està acostumada a veure cervesa artesana, perquè puguin entrar a aquest món. I és de fet, un producte que té molt a veure amb la cuina: nosaltres també treballem amb una olla”. L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez ha destacat “l’aposta ferma i convençuda que han dut a terme Cuina Vallès i l’empresa Cervesa Barra a l’hora de crear aquesta varietat, un producte artesanal i de proximitat”.

Per la seva banda, el president del Consorci, Víctor Puig, ha explicat que “els cuiners estan fent una bona feina i estan transmetent a la ciutadania que al Vallès Occidental tenim productes de qualitat.

En aquest sentit, Carles Calsina, president de Cuina Vallès, explica que “busquem productes que ens uneixin com a col·lectiu i com a comarca, i avui en tenim un més”- Amb la creació d’aquesta nova cervesa, el col·lectiu de cuiners del Vallès Occidental segueix apostant pels productes de proximitat, elaborats a la comarca i seguint un procés de producció artesanal.

Amb la comercialització d’aquesta varietat de cervesa, Cuina Vallès disposa d’un producte comú que es pot trobar als 13 restaurants del grup, repartits pels municipis de Castellar del Vallès, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Matadepera, Montcada i Reixac, Rubí, Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Terrassa i Viladecavalls.