
La Fira Modernista de Terrassa compta una vegada més amb la participació i col·laboració del Consorci de Turisme del Vallès Occidental i del col·lectiu de cuiners Cuina Vallès. Durant aquest cap de setmana, el Consorci comptarà amb un espai en el marc de la Fira, on es donaran a conèixer els atractius turístics de la comarca, sobretot el patrimoni modernista existent a molts pobles i ciutats del Vallès Occidental. D’altra banda, el Consorci de Turisme i Cuina Vallès oferiran degustacions de plats amb productes de la terra.
L’estand de Consorci de Turisme estarà situat junt amb altres territoris modernistes, a la zona del Raval de Montserrat. En aquest punt es podrà trobar informació sobre els recursos turístics i el patrimoni modernista de la comarca. Personal del Consorci atendrà els visitants i els aconsellarà la millor manera de conèixer aquest patrimoni.
Paral·lelament, a la Plaça Vella es podran tastar les degustacions dels cuiners i cuineres de Cuina Vallès, amb la col·laboració de Terrassa Gastronòmica i el Gremi d’Hosteleria de Terrassa. El dissabte, de 11 a 13 hores es podrà tastar la Degustació de botifarra Tarregada amb coca de munt salada. Més tard, des de les 17:30 fins les 19 hores hi haurà la Degustació de coca de Munt dolça. I el diumenge, de les 11 a les 13 hores, es podrà degustar el cigró menut amb cansalada. Les degustacions tenen un preu simbòlic de 0’25 euros.
D’altra banda, a la carpa central de la Fira Modernista es podrà trobar una exposició de productes de proximitat i una parada d’exposició i venda de Terrassa Gastronòmica, amb productes d’aquesta ciutat.
La XI edició de la Fira Modernista tindrà lloc aquest cap de setmana a Terrassa i permet als visitants viatjar en el temps per reviure un cap de setmana de la Terrassa de fa cent anys. És una iniciativa promoguda per l'Ajuntament i que compta amb la col·laboració d'entitats, associacions, institucions, empreses i establiments de la ciutat.