
El Gremi d'Hostaleria de Terrassa i comarca, juntament amb el consistori i l'eix comercial Sant Pere, organitza la cinquena edició de la Tardor de Caça i Bolets. 34 restaurants de tot el Vallès Occidental (sobretot de la ciutat) serviran menús especials de tot tipus i preus entre aquest divendres 26 i el 18 de novembre.
Durant aquestes tres setmanes, el menjar compartirà protagonisme amb excursions per la muntanya, tallers de cuina, masterclass (amb la presència d'Artur Martínez, xef d'El Capritx), visites guiades (al Parc de Sant Llorenç del Munt) i rutes turístiques (a La Seu d'Egara i pel modernisme industrial).
"És una mostra de la sinèrgia d'activitats públiques i privades i un impuls important a la nostra economia", ha dit Juan Antonio Gallardo, regidor de Turisme, en la presentació de l'acte, que ha tingut lloc al pati de La Casa Museu Alegre de Sagrera. En aquest sentit, ha posat èmfasi en el fet que la col·laboració entre les dues parts ha minimitzat la reducció del pressupost.
Gallardo ha recalcat la importància del turisme com a complement de les XV Jornades Gastronòmiques i de la VII Fira del Bolet, que fa cinc anys es van unificar per tirar endavant aquest projecte. "Volem implicar molts sectors econòmics i culturals de la ciutat".
De la seva banda, Lluís Ristol, president del Gremi d'Hostaleria, ha garantit "més bolets que l'any passat" i espera que aquest esdeveniment serveixi "per fer més ciutat entre tots".
Entre els polítics locals, cal destacar la presència de Josep Rull, Mariona Vigués, Amadeu Aguado, Manel Pérez, Alex Rodríguez i Teresa Casals. L'acte ha finalitzat amb la degustació de plats relacionats amb la tardor a càrrec dels restaurants involucrats en la iniciativa.