L'escola de cuina Le Cordon Bleu de Madrid ha iniciat una nova edició del Premi Promeses d'alta cuina. En aquest concurs s'han seleccionat 50 futurs cuiners els quals presenten l'elaboració d'un plat i estan subjectes a la votació popular.
Entre els cinquanta seleccionats hi ha una terrassenca, Andrea Corral. Aquesta estudiant de la CETT escola d'hostaleria i turisme presenta una recepta de "Pollastre de 'pota blava' en harmonia". Per poder passar de fase, Corral ha d'aconseguir el màxim de vots possibles. Només passaran la segona fase els deu cuiners que hagin obtingut més valoració -a més d'una bona valoració per part del jurat professional-. Per tal que l'egarenca tingui possibilitats, només cal entrar a la pàgina de Facebook del certamen i donar-li el vot. El proper 17 de març es donaran a conèixer els finalistes.
Clica aquí per donar el vot a Corral.
Una egarenca, en el Premi Promeses d'alta cuina de Le Cordon Blue
Andrea Corral necessita els vots de l'audiència per passar a la segona fase
Publicat el 07 de febrer de 2015 a les 06:20
Et pot interessar
-
Societat
Mercadona haurà de pagar 60.000 euros a una extreballadora a qui va acomiadar per menjar-se plats preparats
-
Societat
El millor torró de crema cremada de l'Estat del 2025 es fa a Catalunya
-
Societat
Egara Juga! torna a Terrassa amb una segona edició plena de novetats
-
Societat
Dos policies espanyols, a judici per falsificar fets en un cas de discriminació lingüística
-
Societat
Terrassa prohibeix l'adopció de gats negres fins que passi Halloween
-
Societat
Les piscines municipals de Terrassa tanquen l'estiu amb una ocupació de fins a 130.000 banyistes
