L'escola de cuina Le Cordon Bleu de Madrid ha iniciat una nova edició del Premi Promeses d'alta cuina. En aquest concurs s'han seleccionat 50 futurs cuiners els quals presenten l'elaboració d'un plat i estan subjectes a la votació popular.
Entre els cinquanta seleccionats hi ha una terrassenca, Andrea Corral. Aquesta estudiant de la CETT escola d'hostaleria i turisme presenta una recepta de "Pollastre de 'pota blava' en harmonia". Per poder passar de fase, Corral ha d'aconseguir el màxim de vots possibles. Només passaran la segona fase els deu cuiners que hagin obtingut més valoració -a més d'una bona valoració per part del jurat professional-. Per tal que l'egarenca tingui possibilitats, només cal entrar a la pàgina de Facebook del certamen i donar-li el vot. El proper 17 de març es donaran a conèixer els finalistes.
Clica aquí per donar el vot a Corral.
Una egarenca, en el Premi Promeses d'alta cuina de Le Cordon Blue
Andrea Corral necessita els vots de l'audiència per passar a la segona fase
ARA A PORTADA
Publicat el 07 de febrer de 2015 a les 06:20
Et pot interessar
-
Societat Famílies del Karmel de Terrassa faran una manifestació pel «cop d'estat ideològic» de la propietat
-
Societat Aquests són els noms més comuns al Vallès Occidental
-
Societat Comencen les obres per millorar la connexió entre la B-40 i l'A-2
-
Societat Així són faves del Vallès, el nou producte singular de les comarques de Barcelona
-
Societat Polèmica pel gir ultracatòlic d'una escola de Terrassa
-
Societat Terrassa ofereix 29 casals d'estiu per a joves i infants