Premi llaminer per un terrassenc. El xef Jordi Farrés ha guanyat el premi nacional a la millor pasta artesana de té, després de participar al concurs Dulcypas, celebrat a l'Escola de Pastisseria de València el passat 12 d'abril amb més de 300 participants. El premi és fruït de la col·laboració del terrassec amb l'obrador d'Agramunt El Taller de Virginias.
El xe i l'obrador van presentar-se al concurs amb Amber, una pasta elaborada amb una base lleugera de mantega, caramel, amb tocs de vainilla, granets de nibs de cacau i avellana. A l'interior, també hi incorpora la mandarina i, fins i tot unes làmines de pa d'or. De fet, la creació està inspirada en el món de les joies, i en l'utilització del material ambre.
"Estem molt satisfets d'haver guanyat aquest premi, ja que és un reconeixement molt important a la nostra feina" , ha valorat el director de l'obrador Àngel Jubete. Per darrera de Farrés i el Taller de Virginias, van premiar-se la creació de la pastisseria valenciana Aixa Dolç i els sancugatencs de Dolç par Yann Duytsche.
On el puc tastar?
El dolç premiat es podrà degustar i adquirir en packs especials commemoratius a les botigues d'El Taller de Virginias a Agramunt, Barcelona, Reus i Madrid. A banda del premi nacional també ha estat distingit com el millor de Catalunya.