La 35a edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt s'apropa, amb els darrers preparatius en marxa per obrir les portes aquest cap de setmana. Els estands s'estan muntant i els torrons es disposen als mostradors, creant un ambient festiu que promet atraure visitants.
Abans de l'inici oficial de la fira, el divendres s'ha celebrat una matinal formativa per a una seixantena d'estudiants d'hostaleria, impartida per tres pastissers reconeguts. La directora de la fira, Tamara Lombardo, ha valorat positivament aquesta iniciativa, afirmant que "ha sigut un èxit" i que hi ha la intenció de repetir-la en futures edicions.
Els torronaires també es mostren optimistes sobre la fira i la campanya, tot i l'encariment del cacau, que provocarà un lleuger increment dels preus al consumidor, estimat en un 10% de mitjana. Amb aquesta edició, Agramunt busca consolidar-se com el referent del torró i la xocolata a la pedra, oferint una experiència única als assistents.