El PSC suspèn de militància Marta Camps

El partit considera "d'especial gravetat" les denúncies de Ros contra la regidora socialista

Àlvar Llobet
12 de juny del 2015
Actualitzat a les 14:41h
Ros i Camps, una guerra que continua
Ros i Camps, una guerra que continua | Laura Cortés

El PSC ha decidit suspendre cautelarment de militància la regidora socialista Marta Camps després de la polèmica mantinguda en els darrers mesos amb Àngel Ros. En una carta feta i enviada per la Comissió de Garanties, la formació considera "d'especial gravetat" les denúncies presentades pel paer en cap de Lleida contra Camps, motiu pel qual decideix anul·lar-li la militància. La decisió es mantindrà durant la investigació.

La que va ser mà dreta de Ros durant 10 anys ha reclamat, també per carta, que es respectin els seus drets com a afiliada, que considera "que no s'han respectat en cap moment en no ser mai escoltada per la Comissió de Garanties i en haver-se vulnerat clarament l’Estatut i Codi Ètic del PSC". En aquest sentit, Camps ha assegurat a aquest diari que aquest "és un pas més en la campanya de linxament personal i polític" que té obert contra seu Ros i el seu entorn "amb la connivència de la direcció nacional del PSC".

Cal destacar que la suspensió de la militància a Camps arriba després de la denúncia que la regidora va presentar contra el cap de gabinet de Ros, José Crespin, per coaccions i vexacions.