Josep Candàliga, alcalde d'Artés, ha exposat les novetats de la present edició d'una fira que ja ha arrelat amb el suport d'entitats, persones i de tot el sector vitivinicola. La novetat d'enguany són els tastos amb ritme que es realitzarà a la plaça Vella d'Artés aquest dissabte.
Aquest mateix divendres ja comença la festa amb la Nocturna Vinum, tast de vins i maridatges amb música en viu d'artistes bagencs en diferents restaurants de la ciutat de Manresa. Diumenge hi haurà el gruix de la festa al voltant de la plaça Vella d'Artés.
L'acte ha tingut com a eix central els plats preparats per joves cuiners que, de forma lliure, han fet plats maridats amb vins del Bages. Jaume Viarnés, un dels principals caps de cuina d'Alícia i responsable de patrimoni ha presentat els plats i els joves cuiners.
Una seixantena d'assistents han pogut gaudir dels plats creatius del joves becats de la fundació Alícia.

Un dels plats preparats pels joves cuiners per maridar amb vi. Foto: Joan Fernàndez

Els jove cuiner manresà, Ferran Basullas. Foto: Joan Fernàndez