La màgia tornarà dissabte al Teatre Conservatori amb la Gran Gala de Màgia

Amb un espectacle interpretat per mags de l'Associació Màgia Central Catalunya

El Teatre Conservatori acollirà dissabte la Gran Gala de Màgia
El Teatre Conservatori acollirà dissabte la Gran Gala de Màgia | MEES
Redacció
25 de maig del 2023
Actualitzat a les 12:15h
Queden molt poques entrades per assistir a la Gran Gala de Màgia, l'espectacle que acollirà aquest dissabte, 27 de maig a les 8 del vespre, el Teatre Conservatori de Manresa, una gala màgica, organitzada des de l'Associació Màgia Central Catalunya, que omplirà el teatre de sorpreses i il·lusions que mantindran el públic amb la boca oberta i enganxats a la butaca. 

La Gran Gala de Màgia estarà presentada pel manresà Màgic Pol i comptarà amb diversos mags procedents de la Catalunya Central. Hi participaran el manresà Mag Caru, el santjoanenc Mag Rovi, el duet santvicentí Set de Màgia (Gerard Revuelta i Arnau Perramon) i l'artesenc Tirple S

Serà un espectacle ple de misteri i fantasia pensat per a tota la família en què els millors mags de casa nostra interpretaran alguns dels seus números més espectaculars. 

Les entrades per assistir a la Gran Gala de Màgia tenen un preu de 10 euros (6 euros per a majors de 65 anys, menors de 30 anys i Carnet Galliner) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal o per internet.