Aquest dijous 23 d'octubre a dos quarts de nou del vespre, el restaurant Jumi de Navàs acollirà el tastador d'Olis Migjorn Albert Guitart, en un acte que l'Ajuntament del municipi ha organitzat amb l'objectiu de donar a conèixer els olis que s'elaboren amb varietats autòctones com la verdal o la corbella. Aquesta darrera, prové d'una olivera que és originària del triangle format pels pobles de Navàs, Súria i Cardona, els consistoris dels quals ja fa un temps que treballen conjuntament pel redescobriment d'aquesta varietat.
Així doncs, l'oli serà el fil conductor d'un sopar que el que intentarà serà combinar el producte en qüestió amb diferents plats i vins del municipi navassenc.
Per reservar plaça pel sopar-maridatge cal trucar al restaurant Jumi (93 820 49 28).
Així doncs, l'oli serà el fil conductor d'un sopar que el que intentarà serà combinar el producte en qüestió amb diferents plats i vins del municipi navassenc.
Per reservar plaça pel sopar-maridatge cal trucar al restaurant Jumi (93 820 49 28).