
Que amb una sola trucada de telèfon els manresans rebin a casa els productes del forn, al mateix preu que si els anessin a buscar a la botiga. Aquest és l'eix central d'un nou servei que posa en marxa la cadena de forns de pa Cal Moliné que aquesta setmana estrena "Cal Moliné a casa", un servei de repartiment de pa i pastisseria a domicili, a la ciutat de Manresa. Amb només una trucada a un telèfon es pot fer la comanda, i els productes demanats arriben l'endemà a casa del comprador. Una iniciativa que permet tenir diàriament els productes frescos del forn sense haver-se de moure de casa. Un servei pioner a la Catalunya Central que Cal Moliné vol anar exportant a d'altres municipis on els seus establiments tenen presència.
Aquest servei pot ser d'especial utilitat per a persones grans que viuen soles, persones amb problemes de mobilitat o persones amb un horari laboral incompatible amb anar a fer la compra, i es posa en marxa amb una campanya de difusió per donar-lo a conèixer a tota la ciutat de Manresa (bustiada de fulletons, publicitat al carrer, publicitat en mitjans de comunicació, etc.)
"Cal Moliné a casa" és una aposta de l'empresa per ampliar el catàleg de serveis en un moment en què per a superar la crisi cal més enginy i més esforç que mai. La propietat de l'empresa creu que el repartiment de pa a domicili cobreix un buit al mercat i que pot donar resposta a les necessitats d'una part important de la població. Per això, després de consolidar l'experiència a la ciutat de Manresa, té l'objectiu que el servei pugui anar arribant a d'altres poblacions on té establiments.
Una empresa amb història
Els orígens de Cal Moliné provenen d'una llarga tradició familiar en la mòlta de blat. L'any 1927, l'avi Maurici va obrir el primer forn de pa a Navàs. Des d'aleshores, la cadena ha anat creixent i ara compta amb establiments repartits entre Berga, Puig-reig, Navàs, Sallent, Manresa i Barcelona, amb els noms de Cal Moliné o Forn Oriol.
Cal Moliné, malgrat l'augment de volum de negoci, ha seguint sempre la tradició artesana en l'elaboració de pa i pastes. A més de pa blanc, fa un ampli ventall d'especialitats en pans integrals, de cereals, llavors, dietètics, laxants, energètics, etc. En alguns dels establiments també hi ha servei de cafeteria i degustació de productes.