Carles Muray, nou enòleg del celler Oller del Mas

Publicat el 07 de juny de 2018 a les 07:44

Carles Muray amb el propietari d'Oller del Mas, Frank Margenat


Oller del Mas va iniciar la seva activitat vinícola fa quinze anys, el 2013, amb el Bernat Oller. A nivell enològic, els últims anys, el celler ha viscut una etapa de consolidació i de posicionament per als seus vins: l'any 2015 l'Arnau Oller es va incorporar com a 5è Vi de Finca de Catalunya, el 2016 el Bernat Oller va obtenir varis premis al millor vi negre ecològic de Catalunya i al millor vi negre amb criança. Amb tot això, l'Especial Picapoll negre fa els seus passos a nivell internacional essent el millor vi puntuat per Parker de la DO Pla de Bages. 

Ara el celler fa una gran aposta incorporant a un dels enòlegs catalans amb més projecció per liderar una etapa on la qualitat i el posicionament internacional jugaran un paper clau per al celler.

Carles Muray s'incorpora a l'Oller del Mas després d'una llarga trajectòria en el món del vi on ha passat els últims 6 anys als Cellers Avgvstvs Forvm del Vendrell. La jove promesa, de només 27 anys, destaca pel seu esperit innovador i apassionat pel món de vi. Amb sensibilitat per l'ecologia està en constant formació i recerca de nous coneixements i tècniques. Perfeccionista i exigent, aposta per les varietats autòctones i per la màxima expressió d'aquestes varietats.

Amb aquesta incorporació, Oller del Mas compta amb un equip de celler liderat per Carles Muray juntament amb l'enòleg assessor Dominique Roujou de Boubée i el cap de celler Marc Traserra. Amb aquest equip, Frank Margenat, propietari del celler, afirma tenir totes les peces clau per seguir treballant la singularitat i l'excel·lència dels vins i situar la marca Oller del Mas dins el panorama vinícola mundial.

Carles Muray comença amb molta il·lusió aquesta nova etapa, no només pel creixement professional que implica sinó per formar part d'un projecte ambiciós i d'un celler amb uns valors i filosofia que comparteix.