Abordar la situació actual provocada pels productes financers d'alt risc des de la perspectiva política local i debatre i consensuar criteris d'actuació futura. Aquests són alguns dels principals objectius de la VI Assemblea de la Xarxa Local de Consum i de la XVII Trobada de Serveis Municipals de Consum, que se celebraran aquest dijous 21 de juny a Sant Fruitós de Bages.
Adreçada als membres electes i tècnics de consum dels ajuntaments i dels consells comarcals, la jornada s'estructurarà en dues parts. Durant la VI Assemblea de la Xarxa Local de Consum, es revisaran les accions del full de ruta per a la redefinició estratègica de la xarxa i es finalitzarà amb l'aprovació del nou calendari de treball. A més a més, al llarg de l'assemblea també s'aprovarà l'acta de la sessió anterior i, els nomenament del vicepresident i dels membres de la Comissió Coordinadora.
Durant la segona part de la jornada tindrà lloc la XVII Trobada de Serveis Municipals de Consum, on hi haurà una sessió de treball sobre els productes financers d'alt risc, seguida d'una taula rodona on s'afrontarà el problema de la contractació d'aquests productes, particularment per part de la gent gran. Aquesta taula rodona té com a finalitat fixar criteris d'actuació futura des del punt de vista de la política municipal de defensa dels drets de les persones consumidores.
Els productes financers d'alt risc, a debat a Sant Fruitós
En la VI Assemblea de la Xarxa Local de Consum i la XVII Trobada de Serveis Municipals de Consum
ARA A PORTADA
Publicat el 19 de juny de 2012 a les 15:39
Et pot interessar
-
Economia i Empresa Bernat Ladrón de Guevara, reelegit president d'una Associació d'Empresaris de Bufalvent especialment engrescada
-
Economia i Empresa El Kursaal posarà a la venda els espectacles de Festa Major aquest dijous a preus reduïts
-
Economia i Empresa Caixabank ajuda a pagar un tamisador a la Fundació Cardona Històrica per impulsar la comercialització de la sal
-
Economia i Empresa 38 empreses turístiques del Bages, reconegudes per la seva gestió sostenible