Els restaurants Maiami i Ansios reben el reconeixement de Qualitat Turística

Enguany, l'administració pública ha distingit amb la certificació SICTED aquests dos locals de Diesa

Publicat el 04 de novembre de 2010 a les 14:57

Responsables dels dos establiments amb els seus diplomes. Foto: Catpress

Diesa Restauració ha aconseguit dos nous reconeixements de Qualitat Turística Espanyola en Destinació (SICTED) per als seus establiments Maiami i Ansios, ambdós a la ciutat de Manresa. Aquests distintius se sumen als dos que havia aconseguit ara fa poc més d'uin any per als restaurants Passeig i Cibus. El lliurament dels diplomes va anar a càrrec del Consorci del Cardener, institució que gestiona aquestes certificacions al territori per delegació de la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Manresa.

El Maiami i l'Ansiós han estat avaluats d'una forma continuada, tant pel que fa a l'actitud dels professionals, com la higiene, la seguretat alimentària, l'eficiència en el servei, etc.  Els certificadors han constatat també que aquests establiments han implementat una guia de bones pràctiques, així com un sistema de millora continua.

Aquesta empresa, que està implantada bàsicament a la comarca del Bages, està immersa, en els darrers anys, en una ambiciosa estatègia d'implantació de sistemes de qualitat que obliguen a un treball metòdic a tots els nivells, des dels administratius, passant per les cuines, els servei, les tecnologies de la informació, etc.