Durant aquest dilluns i dimarts, l'Escola d'Hoteleria Joviat de Manresa torna a viure intensament el Gastrofòrum. Es tracta d'una iniciativa dirigida als alumnes de Cuina i Gastronomia, Serveis en Restauració, Pastisseria i Direcció de Cuina que desenvolupa un programa molt complet: xerrades, activitats, tallers, tasts, demostracions de professionals i empreses del sector de l'hoteleria, passes de films, ponències relacionades amb la gastronomia i com a colofó el concurs de cuina i serveis, sommelieria i pastisseria, on els alumnes de l'Escola d'Hoteleria, en grups de quatre (dos cuiners/res i dos cambrers/res) han de cuinar i servir un plat i unes postres, juntament amb el servei d'un còctel i un maridatge de vins.
Els professors de l'Escola d'Hoteleria han complementat el programa del Gastrofòrum amb tallers i xerrades especials.
En l'edició d'enguany l'Oriol Castro, exalumne, copropietari del restaurant Disfrutar de Barcelona i del restaurant Compartir de Cadaqués i cap de cuina del Bulli fins al 2012, i el Nil Dulcet exalumne, cap de cuina del restaurant Compartir de Cadaqués i excuiner del Bulli han inaugurat el programa amb una xerrada per a tots els alumnes i professors del nostre centre.
ARA A PORTADA
Publicat el 13 de març de 2017 a les 16:39
Actualitzat el 13 de març de 2017 a les 16:42
Et pot interessar
-
Economia i Empresa Bernat Ladrón de Guevara, reelegit president d'una Associació d'Empresaris de Bufalvent especialment engrescada
-
Economia i Empresa El Kursaal posarà a la venda els espectacles de Festa Major aquest dijous a preus reduïts
-
Economia i Empresa Caixabank ajuda a pagar un tamisador a la Fundació Cardona Històrica per impulsar la comercialització de la sal
-
Economia i Empresa 38 empreses turístiques del Bages, reconegudes per la seva gestió sostenible
-
Economia i Empresa Laura Galobart guanya el 32è Premi Protagonistes del Demà del Rotary
-
Economia i Empresa UManresa estrena la Clínica Odontològica, que el curs que ve acollirà els primers cursos d'especialització