La formatgeria Cal Músic del Mujal, multipremiada al Gourmet Quesos de Madrid

Reixagó de Majó Grau Agrícola també va rebre un tercer premi

Responsables de Reixagó i Cal Músic, amb els seus premis Gourmet Quesos
Responsables de Reixagó i Cal Músic, amb els seus premis Gourmet Quesos | Arxiu particular
27 d'abril del 2024
Actualitzat a les 14:38h

La formatgeria Cal Músic del Mujal, al terme de Navàs, ha estat guardonada amb un or i un bronze a la 14a edició dels prestigiosos premis Gourmet Quesos de Madrid. També del Bages, Majó Grau Agrícola, Reixagó, s'ha endut un tercer premi.

El Tou de cabra del Mujal va emprotar-se la medalla d'or en la categoria de pastes toves de pell rentada, i el Farcell del Mujal va aconseguir el bronze en la categoria cabra jove. El Blau de Jutglar de Reixagó, Majó Grau Agrícola, va aconseguir el bronze en la categoria blaus amb floridura interna.

Premiats també al Lactium de Vic

La formatgeria Cal Músic del Mujal també va ser premiada la setmana passada al Lactium de Vic. El Tou de cabra del Mujal va aconseguir l'or en la categoria de pastes toves de cabra; el Tou de vaca del Mujal va assolir un altre or en la categoria de pastes toves de vaca, i finalment, el Ferrer del Mujal va assolir la plata en la categoria pasta dura de vaca.