L'empresa distribuïdora de productes d'alimentació Friman donarà el tret de sortida als actes del seu cinquantè aniversari amb una gran jornada de portes obertes adreçada a empleats i els seus familiars. Serà aquest diumenge, 1 de juliol, a les instal·lacions que té l'empresa al polígon Sant Isidre de Sant Fruitós de Bages. Es preveu que més de cinc-centes persones assisteixin a un esdeveniment de caràcter eminentment lúdic però que també permetrà conèixer per dins l'activitat de l'empresa i la trajectòria que ha seguit al llarg d'aquests darrers cinquanta anys, fins a convertir-se en una de les principals empreses catalanes del sector de la distribució alimentària.
50 anys al sector de l'alimentació
Friman és una empresa familiar que va ser fundada l'any 1968 per Enric Torres Camprubí i Joan Pla Clapés. Inicialment, ocupava un magatzem al centre de Manresa de poc més de 200 metres quadrats i una petita càmera frigorífica. Ja des dels inicis Friman es va especialitzar en oferir productes congelats a petits establiments d'alimentació. Avui, Friman treballa quatre categories de producte: el congelat, que suposa un 85% del negoci, el peix fresc que s'adquireix i distribueix diàriament i que representa el 8% del negoci, i els productes refrigerats i a temperatura ambient, com a incorporacions més recents, per oferir una oferta completa als seus clients. En total, més de 2.200 referències que els permeten estar al capdavant de les darreres tendències en alimentació incorporant nous productes com els vegans, els bio, els sense gluten, etc.
Reconeixement als professionals de l'empresa
Amb la jornada de diumenge Friman encetarà la celebració del cinquantè aniversari de l'empresa, amb un programa d'actes que es donarà a conèixer al llarg dels propers mesos. L'empresa ha volgut començar compartint una jornada amb tot el seu equip de professionals, en agraïment i reconeixement a tots aquells que han fet créixer la companyia. Al llarg de la jornada de portes obertes els treballadors de Friman podran gaudir d'activitats com l'enlairament d'un globus aerostàtic captiu, visites guiades a les instal·lacions de l'empresa, zona d'inflables i jocs infantils, festa de l'escuma i zona gastronòmica amb DJ, entre altres. L'horari de la jornada serà de les 9 del matí a les 4 de la tarda.
Friman comença a celebrar el seu 50è aniversari amb portes obertes als seus professionals
S'espera que més de cinc-centes persones, entre empleats de l'empresa i familiars, participin a la jornada
ARA A PORTADA
-
Txell Ferré brilla a Funchal amb quatre medalles al Campionat d'Europa de natació artística Pere Fontanals
-
-
Els pèsols i les tavelles protagonitzen el sopar de primavera de les Temporades Gastronòmiques del Bages a Artés Pere Fontanals
-
Els pagesos de la Catalunya Central celebren una collita de cereal «espectacular», però que pot ser «ruïnosa» pels preus Pere Fontanals
-
Publicat el 29 de juny de 2018 a les 08:13
Et pot interessar
-
Economia i Empresa Bernat Ladrón de Guevara, reelegit president d'una Associació d'Empresaris de Bufalvent especialment engrescada
-
Economia i Empresa El Kursaal posarà a la venda els espectacles de Festa Major aquest dijous a preus reduïts
-
Economia i Empresa Caixabank ajuda a pagar un tamisador a la Fundació Cardona Històrica per impulsar la comercialització de la sal
-
Economia i Empresa 38 empreses turístiques del Bages, reconegudes per la seva gestió sostenible
-
Economia i Empresa Laura Galobart guanya el 32è Premi Protagonistes del Demà del Rotary
-
Economia i Empresa UManresa estrena la Clínica Odontològica, que el curs que ve acollirà els primers cursos d'especialització