La primera escudella amb pilota envasada del mercat és bagenca

Publicat el 22 de novembre de 2012 a les 17:08
Ampolla d'Escudella amb carn d'olla de Ferrer. Foto: Ferrer

Ferrer, l'empresa familiar d'alimentació amb seu a Santpedor, ha començat a comercialitzar "Escudella amb pilota" amb l'objectiu de facilitar la preparació d'aquest plat emblemàtic de la cuina tradicional catalana i típic de les festes nadalenques. Es tracta de la primera escudella amb pilota que es distribueix de forma àmplia al mercat català, i està llesta per afegir-hi la pasta i altres ingredients al gust.

Ferrer ja comercialitzava "Brou per a escudella", però el nou producte incorpora pilota de carn de primera qualitat, de porc i de vedella, amb all i julivert. La companyia explica que la seva "Escudella amb pilota" s'elabora amb ingredients naturals rigorosament seleccionats, seguint la recepta tradicional i amb mètodes artesanals –cocció a foc lent–. No conté gluten i és baixa en greixos, essent apta per a celíacs i per a dietes saludables i equilibrades.