L'Aparadors Creuats creix i entra en el programa de la Setmana del Comerç

Manresa +Comerç organitza a partir de dilluns la segona edició d'aquesta activitat dinamitzadora que sorprèn el vianant intercanviant els aparadors de parelles de comerços

Roda de premsa de M+C per presentar l'Aparadors Creuats dins de la Setmana del Comerç
Roda de premsa de M+C per presentar l'Aparadors Creuats dins de la Setmana del Comerç | M+C
17 de març del 2017
Actualitzat a les 22:40h
La segona edició de l'Aparadors Creuats comptarà a partir de dilluns i fins a l'1 d'abril amb noves parelles de comerços que s'intercanviaran els seus elements amb l'objectiu de sorprendre el vianant i crear sinèrgies entre els establiments. A més a més, aquesta activitat dinamitzadora formarà part, enguany, del programa de la Setmana del Comerç que se celebra a tot Catalunya.

L'objectiu d'aquesta activitat és, segons han explicat des de Manresa `Comerç aquest divendres en roda de premsa crear sinèrgies i promocionar el comerç en una acció de contrast de productes i de posada en escena, "els quals són els elements principals per a una bona imatge i col·laboració entre els diferents comerços associats".

Després de l'èxit de l'edició de 2016, l'Aparadors Creuats es mostra enguany més atrevit, amb parelles de comerços com el de Señor i Sala Team que portarà un Land Rover Discovery a la botiga de roba del carrer Guimerà i que oferirà vestits exclusius en la concessionària. Joieria amb botiga d'animals, llenceria amb perruqueria, o roba amb alimentació, són altres de les parelles suggerents que es proposa en l'edició d'enguany.

Un jurat determinarà, segons la tipologia dels sectors, el contrast i la creativitat dels participants qui guanya. Cal tenir en compte que el comerç guanyador "arrossegarà" la seva parella també al podi.

A més a més, dins la setmana del comerç Manresa +Comerç ha inclòs una activitat que aporta un plus als que han participat com a comerç actiu en projectar novetats i sinergies. El proper dimecres 22 de març, Manresa +Comerç organitza una master class a càrrec d'Andreu March, especialista en Visual Merchandising, a la sala d'exposicions D'Art, al c/ Guimerà, 26-1r oferint una formació exclusiva de nivell universitari als concursants d'aquesta edició.

Guimerà Comerç s'apunta a la Setmana del Comerç

En el marc de la mateixa Setmana del Comerç, Guimerà Comerç organitza dues accions de dinamització per fomentar "que el comerç és vida i llum per a la ciutat". Per aquest motiu, les persones que comprin als comerços associats, en el transcurs de la setmana del 20 al 25 de març, rebran una espelma amb la frase "Una ciutat sense comerç, és una ciutat sense llum... Gràcies per ajudar-nos a mantenir el comerç encès". Amb aquesta acció, Guimerà Comerç repartirà mil espelmes.

A més, durant aquesta setmana, totes les botigues adherides a Guimerà Comerç exposaran als seus aparadors un regal, el qual mostraran embolicat amb un distintiu de l’associació de comerciants.

A cada botiga es podran emplenar les butlletes per entrar en el sorteig de tots els regals exposats als diferents establiments. Finalment, una única persona serà la guanyador de la totalitat dels regals de les botigues de Guimerà Comerç, que se sortejarà la setmana del 27 de març.