Que els empresaris bagencs dedicats al turisme i la gastronomia es coneguin, intercanviïn serveis i puguin crear productes, paquets i noves línies de negoci de forma conjunta. Aquest és el principal objectiu del workshop "Turisme i Gastronomia al Bages", que tindrà lloc el dia 27 d'octubre al CAT Sallent, i que s'adreça principalment a productors i elaboradors de productes locals, restauradors, allotjaments, empreses turístiques i centres de visites. El workshop anirà precedit per la conferència "Com augmentar el volum de negoci amb la creació de productes turístics en xarxa", a càrrec de José Antonio Donaire, director d'INSETUR, professor de la facultat de Turisme de la Universitat de Girona i consultor turístic. Després de la xerrada, gràcies a un sistema d'entrevistes curtes, s'oferirà l'oportunitat d'establir fins a 10 contactes entre empresaris amb interessos comuns, coneixent prèviament el perfil i interessos de cada participant.
Amb aquest workshop es vol reforçar el treball en xarxa entre els diferents empresaris i recursos turístics per crear paquets atractius i transversals, unificar esforços en promoció, intercanviar fluxos turístics i, en definitiva, i ampliar el volum de negoci. Per exemple, un productor d'embotits artesans pot focalitzar la seva agenda comercial entre aquells restaurants, allotjaments o distribuïdors que disposin de productes com embotits i formatges entre la seva oferta; o una empresa d'activitats turístiques pot promocionar les seves activitats a través dels allotjaments, restaurants, oficines de turisme i altres empreses d'activitats i agències de viatges.
Les inscripcions per a assistir al workshop s'han de formalitzar a través del web www.bagesturisme.net abans del dia 30 de setembre.
"Turisme i gastronomia al Bages" està organitzat pel Consell Comarcal del Bages en col·laboració amb el Consorci de Turisme del Cardener, el Consorci de Turisme de les Valls de Montcau, el Consorci de Turisme del Moianès i l'Ajuntament de Cardona, i amb el suport de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona.
Workshop entre la gastronomia i el turisme al Bages
Està organitzat pel Consell Comarcal i tindrà lloc el dia 27 d'octubre al CAT Sallent
Ara a portada
-
Cultura i Mitjans Les Caramelles de Súria, guardonades en els Premis Josep Anselm Clavé del Cant Coral Redacció
-
Economia Grup Llobet s'alia amb Transgourmet Ibérica per fer més competitives les seves botigues Redacció
-
-
Societat Crida manresana per trobar fotografies relacionades amb la Via de Sant Ignasi i les Escodines Redacció
-
Publicat el 06 de setembre de 2011 a les 16:51
Et pot interessar
-
Economia i Empresa Bernat Ladrón de Guevara, reelegit president d'una Associació d'Empresaris de Bufalvent especialment engrescada
-
Economia i Empresa El Kursaal posarà a la venda els espectacles de Festa Major aquest dijous a preus reduïts
-
Economia i Empresa Caixabank ajuda a pagar un tamisador a la Fundació Cardona Històrica per impulsar la comercialització de la sal
-
Economia i Empresa 38 empreses turístiques del Bages, reconegudes per la seva gestió sostenible