El CN Manresa Fibracat no concreta la remuntada a Martorell (17-16)

Les bagenques van retallar set gols fins a empatar, però les locals van marcar a última hora

El CN Manresa Fibracat va perdre per la mínima a Martorell
El CN Manresa Fibracat va perdre per la mínima a Martorell | CNM
24 d'abril del 2024

El CN Manresa Fibracat va perdre 17-16 dissabte a la piscina del CN Martorell en un partit en què va estar a punt de completar una remuntada. Després d'un primer quart de tanteig, amb un repartiment desigual de gol, 4-2, va arribar un parcial inusual per la capacitat golejadora d'ambdós equips, això si, amb avantatge per a les del Baix Llobregat, que aconseguiren anotar fins a nou gols en un quart, un més dels minuts que té un període, per deixar el resultat 13-6 al descans.

Lluny d'abaixar els braços, les manresanes van anar retallant el desavantatge, fins arribar a empatar a setze gols a un minut escàs per a la fi del partit. La veterana López, però, a manca de 39 segons per al final marcava per a les locals i deixava sense efecte la remuntada bagenca.