El Manresa FS cau contra el Catgas Energia i la lògica a la Copa Catalunya (1-7)

Les dues categories de diferència es noten des del primer minut

La diferència de categoria entre Catgas i Manresa s'ha notat a la pista
La diferència de categoria entre Catgas i Manresa s'ha notat a la pista | FCF
07 de setembre del 2017
Actualitzat a les 23:42h
No hi ha hagut color a la primera semifinal de la Copa Catalunya. El Manresa FS no ha pogut fer res davant un rival que juga dues categories per sobre. El Catgas Ebergia ha imposat la lògica i s'ha classificat per a la final. Amb la primera part n'hi ha hagut prou per el vencedor. La segona només ha servit de banc de proves a pocs dies de començar els dos equips les seves respectives lligues.

El Manresa FS ha començat amb Adil Daali a la porteria i José Antonio Calvo, Antonio Cortés “Gordillo”, Carlos Corvo i Pau Albacete. El Catgas Energia ha contrarestat amb el porter Cristian Domínguez i Pablo del Moral, Iago Míguez, Geverson Chávez i Ari Santos. El partit s'ha decidit des del primer minut. Quan només es portaven trenta segons una rematada de cap i a plaer de Míguez ha significat el primer gol dels colomencs. La diferència de dues categories es notava sobre la pista. Mentre el Catgas Energia movia la pilota als manresans els costava trenar jugades. Els primers intents del Manresa FS han estat molt innocents. El 0-1 podria haver estat més ampli si Pol Pacheco hagués estat més afortunat. Un contraatac i un xut llunyà del colomenc han acabat amb la pilota colpejant la part exterior del pal. Poc després, el mateix Pacheco forçava un clar penal després d'una acció de mèrit. Corvo rebia targeta groga i Juan Carlos transformava la pena màxima (0-2, minut 10). Ha estat el desllorigador que ha iniciat la golejada. Chávez, Ari, Pacheco, del Moral... Un darrera l'altre augmentaven la renda del Catgas Energia. Els intents de Corvo, Lavado o Fernández quedaven en intents, ja fos perquè els xuts sortien massa creuats o el porter Domínguez estava molt atent. Al descans, un clar 0-6 que deixava la segona part com un mer tràmit.

A la segona part, el ritme ha baixat algunes revolucions. El Manresa FS buscava inaugurar el seu caseller i el Catgas Energia buscava ampliar-lo. En algunes ocasions, buscant més fer-ho bonic que l'eficàcia. El gol de l'honor dels bagencs ha arribat quan mancaven 8'12'' per finalitzar el partit. Un xut creuat de Corvo entrava fins al fons de la porteria. Tot indicava que l'1-6 seria el marcador definitiu. Però no. Chaves, amb una acció de tècnica pura, sumava un darrer gol per al seu equip. 1-7 final i el Catgas Energia de cap a la final.

El Barça Lassa és l'altre finalista

El Barça Lassa serà l'altre finalista (divendres, 21:00) després de derrotar La Unión de Santa Coloma de Gramanet. Als blaugrana, els ha costat més obrir la llauna. Concretament, els cinc minuts que ha trigat Esquerdinha a fer el primer gol per als d'Andreu Plaza. L'equip barcelonista ha acumulat ocasions però la manca d'encert i les intervencions sota pals d'Hector Larios els impedia anar més enllà. Els gols de Marc Tolrà i novament Esquerdinha marcaven una gran diferència abans que Álex Aguilar marquès per a La Unión (1-3, descans). Rafael Povedano hi posava emoció quan encara quedaven dotze minuts. Aquest gol ha esperonat un Barça Lassa que ha acabat golejant gràcies a Leandro Rodrigues, Sergio Lozano, Kevin Gálvez en pròpia porta, Joao Batista, Mario Rivillos, Adolfo Fernández, Roger Serrano, Rafael López i Dyego Zuffo (2-12).