El bacallà, protagonista d'una ruta gastronòmica

L'activitat està organitzada per la campanya Menjar i Beure, promoguda per Diesa restauració

Publicat el 20 de novembre de 2014 a les 09:59
Actualitzat el 20 de novembre de 2014 a les 10:00
Qui no coneix el bacallà a la manresana? És un plat molt típic de la gastronomia de la capital del Bages, així com també ho és aquest peix que, a part de conservar-se molt bé, també té grans sorpreses gastronòmiques al darrere. Això és el que volen demostrar els organitzadors de la campanya Menjar i Beure que, fins el 30 de novembre i amb la col·laboració de diversos establiments, han organitzat una ruta per conèixer les possibilitats que presenta l'aliment.

Onze restaurants de la comarca oferiran, doncs, la possibilitat de degustar una tapa de bacallà acompanyat d'un quinto, per dos euros i mig. Els establiments adherits a la proposta són el bar Atenes, Bufalvent, Casa Pío, Cibus, Cafeteria Òscar, Restaurant Maïami, Restaurant Passeig, Cafeteria Piper, Bar Plaça i Bar Xaloc.