Oller del Mas estrena nova imatge i nous vins enmig de la crisi del coronavirus

Tot i la situació actual generada per la Covid-19, el celler treu al mercat els nous vins del 2019

Publicat el 16 d’abril de 2020 a les 19:16
Actualitzat el 16 d’abril de 2020 a les 19:41
L'activitat no s'atura a l'Oller del Mas. Com cada any en aquesta època, el celler treu al mercat els Petit Bernat negre i blanc, el Bernat Blanc de Picapolls i el Bernat Rosat. Enguany però, amb una imatge renovada d'acord amb el nou projecte de creixement del celler.

El celler, immers en ple creixement amb el seu projecte enoturístic ha apostat per un canvi d'imatge en el seu logotip i també en les etiquetes dels vins. El nou logo que manté l'essència, la història i l'escut emblema de la marca s'ha renovat amb una delicada evolució que ja es plasma a les noves etiquetes. El celler ha apostat per un canvi d'imatge a les etiquetes canviant el color negre pel blanc, buscant una imatge més neta, elegant i amb uns acabats i un paper que facin palesa la història, els valors i la línia de l'Oller del Mas. 

Una imatge sòbria i un xic conservadora pensant sempre amb el pas dels anys, la llarga vida dels vins i que la imatge de la marca perduri actual al pas dels anys. Tot i així, haurem d'esperar al 2021 per veure la nova imatge del vi més preuat del celler, l'Especial Picapoll Negre, una imatge que donarà el màxim protagonisme al vi i a l'ampolla fent de l'etiqueta un complement discret i distingit. 

Aquest punt contraresta amb la nova línia del celler que aposta per vins naturals i amb un concepte més radical buscant la màxima puresa i autenticitat a través de la viticultura biodinàmica. Es tracta de vins monovarietals on l'enòleg Carles Muray busca l'essència de cada varietat de raïm i la treballa amb passió i delicadesa per aconseguir el millor resultat possible amb la mínima intervenció. Dos d'aquests vins són el 201, un Orange Wine de Malvasia manresana, vi natural amb una maceració de 201 dies de les pells amb el most i 201€ de PVP. També està apunt de sortir al mercat Els Flautats un Mandó amb maceració carbònica, explosió de frescor, de fruita i de territori. 

Dins la projecció de futur del celler no es contempla l'augment de la producció sinó que Oller del Mas vol fer un pas més enllà de la seva aposta pels vins ecològics i vegans buscant sempre la màxima qualitat, autenticitat i identitat amb produccions limitades i monovarietals.