Taller per aprendre a fer pa apte per a celíacs a Santpedor

Es farà aquest dissabte 11 de maig, de 9 del matí a 1 del migdia, a les instal·lacions de l'Escola Bressol Els Gallarets

Publicat el 07 de maig de 2013 a les 14:37
L'Equip de Pediatria de l'Institut Català de la Salut (ICS) a Santpedor ha organitzat per a aquest proper dissabte un taller en què s'ensenyarà a fer diferents tipus de pa apte per a persones celíaques. És el cinquè any consecutiu que aquest Equip, conscient de la creixent incidència de la celiaquia entre la població infantil del municipi, organitza aquesta activitat en què s'ensenya els pares i mares a cuinar receptes originals i creatives compatibles amb les necessitats dels infants que no poden consumir gluten.
 
El taller de dissabte anirà a càrrec de Francesc Altarriba, forner expert que treballa amb diferents tipus de farines sense gluten com ara les d'arròs, castanya, quinoa o blat de moro. Altarriba imparteix diferents tallers de formació en què explica els secrets per fer-se el pa a casa. El taller tindrà lloc de 9 del matí a 1 del migdia a les instal·lacions de l'Escola Bressol Els Gallarets de Santpedor.
 
L'activitat, que és oberta a tothom, compta amb el suport de l'Ajuntament de Santpedor i de Thermomix. La participació és gratuïta però cal fer inscripció prèvia trucant als telèfons 93 873 86 08 o 629 918 476.