Un alumne de la Joviat guanya el XXVI Concurs Jove de Catalunya

Publicat el 15 de març de 2012 a les 10:30
Marc Dinarés durant l'elaboració d'un plat. Foto: Joviat

Marc Dinarés Rodrigo, alumne de 2n de serveis a l'Escola d'Hoteleria Joviat, ha guanyat el Premi Absolut en el XXVI Concurs Jove de Catalunya organitzat per la EUHT de Sant Pol de Mar, i dins de la XXXIII Jornada universitària de gastronomia. Es tracta de l'acte acadèmic gastronòmic i del concurs de cuina més antics que es celebren a Catalunya ininterrompudament.

La temàtica escollida en la present edició ha estat "La post-tradició - glocalització: cuina moderna i universal amb arrels locals i tradicionals", és a dir: plats de cuina moderna i universal que tinguin les seves arrels en la tradició i en el producte local. Dinarés s'han dut el premi absolut amb la recepta de sípia a la bruta, entre els 8 participants que optaven al guardó.

En la present edició, el cuiner escollit per la presentació de l'acte ha sigut és en Ramon Freixa, xef del Restaurant Ramon Freixa Madrid (2 estrelles Michelin).