Revelen imatges inèdites del nou Camp Nou

El Col·legi d'Arquitectes presenta nous detalls del projecte del futur Espai Barça que, encara que obrirà les portes aquest novembre, no estarà llest del tot fins a l'estiu del 2026

El nou estadi, per dins
El nou estadi, per dins | Xarxes
Nació
05 de març del 2024
Actualitzat a les 22:18h
Ja coneixem més detalls sobre com serà el nou Camp Nou. La informació -i les imatges- arriba d'una filtració dels nous dissenys que ha posat damunt la taula el Col·legi d'Arquitectes i ja ha provocat una allau de reaccions a les xarxes socials. 
 

L'entrada a l'estadi Nou Foto: Xarxes


Les imatges inèdites que l'entitat hauria entregat al club sobre el projecte del futur Espai Barça tenen a veure amb l'interior de l'estadi i no deixaran ningú indiferent. Hi ha dues novetats. D'una banda, han fet canvis en els videomarcadors. I de l'altra... Revelen la coberta. Anem per pams.

Sobre el primer punt, el Col·legi d'Arquitectes ha passat de proposar una única pantalla 360 graus que havia d'ocupar tot el nou Camp Nou a tres de gegants que penjaran de la coberta que -avancem fins al segon punt- es convertirà en la més gran d'Europa. Sí, ho heu llegit bé.

Un vestíbul del nou Camp Nou Foto: Xarxes


Un altre aspecte que ha enxampat per sorpresa l'afició és l'aspecte de la sala de premsa, que tindrà un estil renovat i trencador. L'estructura serà en format auditori i molt més inclinada que la d'ara. Perquè ens en fem una idea: s'assemblarà a la del RCDE Espanyol al Stage Front Stadium.

Tot això està molt bé, però us preguntareu quan ho veurem en persona, és a dir, acabat. Doncs bé, el Barça continua capficat amb complir els terminis i promet que el novembre d'enguany el primer equip masculí ja hi podrà jugar com a local.
Arxivat a