
III Nit de Turisme a Osona Foto: Josep M. Montaner
L’activitat estarà dirigida pel cuiner Ignasi Camps i comptarà amb l’ajuda d’un tofonaire expert que guiarà una excursió per intentar “caçar tòfones”. Amb la intenció d’apropar i donar a conèixer aquest producte tan arrelat al territori, Ignasi Camps i Laia Cano volen obrir les portes del seu restaurant i la seva cuina perquè els participants i assistents perdin la por a cuinar amb tòfona i en puguin extreure totes les seves propietats culinàries.
A més de la recerca de tòfones, les jornades inclouen un dinar informal a l’espai Ca La Laia. A la tarda tindrà lloc el taller de cuina “Cuinar amb tòfona sense por”, a càrrec del mateix Ignasi Camps. La vetllada finalitzarà amb el sopar degustació al restaurant Ca l’Ignasi dels plats de tòfona realitzats en el taller i maridats amb una selecció de vins naturals a càrrec de Laia Cano.