[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yLvbf762Q8M[/youtube]
L'alpinista osonenc Ferran Latorre ha estat uns dels protagonistes aquest novembre del programa “Sports&Cook”, un espai que promou l'empresa d'aliments ecològics Natursoy. En el vídeo l'esportista canvia l'arnès i les cordes d'escalada pel davantal, i s'atreveix a cuinar boles fetes de mongetes azuki -una varietat cultivada precisament a l'Himàlaia- i castanyes. La recepta que prepara Latorre és altament energètica, un plat ideal pels esportistes que practiquen activitats de llarga durada com ell.
L'alpinista Ferran Latorre passa de l'Himàlaia als fogons
L'osonenc participa en un programa de cuina
ARA A PORTADA
Publicat el 28 de novembre de 2014 a les 14:33
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: 19, 20 i 21 de setembre
-
Cultura i Mitjans El Festival Mans per la Justícia Global de Vic celebra la tercera edició aquest setembre
-
Cultura i Mitjans Festa Major de Santa Creu de Jutglar 2025: programa d'actes i activitats
-
Cultura i Mitjans Un camió-teatre amb un escenari desplegable farà parada a les Masies de Voltregà i Sant Julià de Vilatorta
-
Cultura i Mitjans El cicle Grans Concerts de l'Atlàntida de Vic celebra 15 anys
-
Cultura i Mitjans La figura de Bac de Roda, protagonista de la Marxa dels Vigatans 2025