Olost es prepara per a una nova edició del Cantilafont

Per segon any, el festival proposa el projecte 'Recoopera', un espai de debat i reflexió sobre el rol dels esdeveniments culturals en l'àmbit de la sostenibilitat

El Festival Cantilafont tindrà lloc els dies 12 i 13 de juliol a Olost, al Lluçanès.
El Festival Cantilafont tindrà lloc els dies 12 i 13 de juliol a Olost, al Lluçanès. | ACN
Redacció
08 de juliol del 2024
Actualitzat el 10 de juliol a les 12:45h

Aquest cap de setmana arriba una nova edició del Festival Cantilafont, a Olost. La inauguració tindrà lloc el divendres 12 de juliol a les 18:45 hores amb El Pòdcast del Cantilafont a càrrec de Marc Pitarch –director de Naps i Cols-, un acte que s'emmarca dins de la segona edició del projecte Recoopera, una iniciativa del mateix festival que cerca generar el mínim impacte ambiental al territori i demostrar que la sostenibilitat també és possible en l'oci cultural.

El Cantilafont 2024 oferirà una dotzena de propostes musicals d'artistes emergents i reconeguts i espectacles d'arts escèniques. El tret de sortida a les actuacions anirà a càrrec de Mar Pujol & Jandama & Ferran Orriols, seguida de Socunbohemio, Oriol Sauleda, el concert de la cantautora aranesa Alidé Sans i, per tancar la primera jornada, Dan Peralbo i el Comboi.

El dissabte 13 de juliol serà el torn de Kris Tena, l'espectacle de Kolektivo Konika, el concert de Cristina Len, l'actuació del col·lectiu de malabaristes de circ La Companyia LPM, el concert de La iaia, La Ludwig Band i tancarà el festival Ryna Dj amb una sessió eclèctica i ballable.

Gastronomia de proximitat

Amb l'objectiu d'esdevenir un dels festivals artístics de referència de la Catalunya Central, el Cantilafont també promou una filosofia sostenible i la gastronomia local.

En aquesta edició, es donarà a conèixer la varietat gastronòmica del Lluçanès amb una proposta d'establiments de restauració de la zona amb noms com la Fonda Sala, Cal Trumfo, Cafè del Mig i Victòria Vins.

Tanmateix, l'oferta de restauració comptarà amb les postres osonenques de Kabuki Caramel o la cervesa Kibus, fabricada a Olost.

Arxivat a