Programa
La salutació es farà a les 9 del matí i serà a càrrec de Josep Puigdollers, president de la Llotja de Contractació i Mercat en Origen de Vic. Després a les 10 hi haurà una taula rodona amb Nandu Jubany, Joan Mascort, Josep Alhama, Marc Morcillo i Josep Maria Serentill. La taula rodona parlarà sobre el futur de la tòfona silvestre.
A partir d'un quart de 12, Nandu Jubany, xef del restaurant Can Jubany, farà un show cooking davant els assistents a l’Auditori. Des de les 11.30 a les 13.00h a la Sala Coll Bardolet hi haurà un tast gastronòmic elaborat pels següents restaurants d’Osona Cuina: Arka, Ca l’U, Cal Jutge, DO Vic, i El Barecu.
El tast estarà maridat amb cava Parxet, vi Portal del Montsant i Raventós d’Alella de les empreses Gleva Estates i Panadès Alemany. Quan finalitzi el tast al voltant de la 1 del migdia, hi haurà la conferència: La tòfona un producte global, a la Sala Sert. Hi participaran Marc Morcillo i Peter Stahle. Quan acabi hi haurà l’acte de cloenda de tota la 3ª edició de la Mostra de la tòfona silvestre.
L’entrada a la Mostra és gratuïta, però cal inscriure's prèviament a través d’aquestes adreces de correu electrònic: llotjadevic@cambrabcn.org o bé vic@cambrabcn.org.

Cartell de l'esdeveniment