L'empresa Erre de Vic, 1952 presenta aquesta setmana al saló internacional d'alimentació i begudes Alimentària 2016 la seva última aposta en innovació gastronòmica saludable. Es tracta d’una versió de la seva pota de pernil cuit-curat, però totalment lliure de nitrits i fosfats afegits. El nou producte manté el gust i textura del pernil tradicional i, a més, és apta per a tot tipus d’intoleràncies i al·lèrgies.
Elaborat a l'obrador de Vic, aquest pernil té un contingut de grasses saturades i de sucres molt baix. Alhora és molt ric en proteïnes, vitamines i minerals. Està pensada per als consumidors més exigents i també per a tots els públics, per això es presenta en dos formats: en llauna i en bossa.
En el marc d'Alimentària 2016, l'empresa vigatana també presenta la seva nova gamma de productes baixos en sal: pernil cuit curat, gall d'indi brasejat o pollastre cuit. La 40a edició del saló internacional d'alimentació i begudes se celebra del 25 al 28 d'abril al recinte Gran Via de Fira de Barcelona.
Erre de Vic presenta a Alimentària un pernil apte per a intoleràncies i al·lèrgies
El producte manté el gust i la textura tradicionals, però sense nitrits ni fosfats afegits
ARA A PORTADA
Publicat el 26 d’abril de 2016 a les 16:12
Actualitzat el 26 d’abril de 2016 a les 16:28
Et pot interessar
-
Societat Torelló inicia tasques de desbrossament i neteja de residus al tram urbà del riu Ges
-
Societat Puja l'atur a Osona i el Lluçanès durant el juliol
-
Societat Originals, al pebre negre i, ara, amb gust de sajolida: les patates de Sant Tomàs amplien la gamma de productes
-
Societat Festa Major d'Olost 2025: programació d'actes i activitats
-
Societat Identitat, tradició i cultura popular: Manlleu escalfa motors per la Festa Major 2025
-
Societat Roda de Ter instal·larà més càmeres de videovigilància