Canvis al govern de Roda de Ter: Roser Montané (ERC) deixa l'acta de regidora i la substituirà Joan Escarrabill

El relleu es formalitzarà al ple del mes d'octubre i comportarà, també, canvis en les delegacions i responsabilitats del govern rodenc

Roser Montané i Joan Escarrabill.
Roser Montané i Joan Escarrabill. | Esquerra-Roda Republicana
Redacció
12 de setembre de 2024, 11:35
Actualitzat: 11:35h

Després de vuit anys com a regidora de l'Ajuntament de Roda de Ter –des del 2016-, Roser Montané (ERC) renunciarà al càrrec i serà substituïda pel número cinc de la candidatura republicana al municipi, Joan Escarrabill.

Actualment, Montané és la tercera tinent d'Alcaldia i regidora de Comunicació, Règim Intern, Medi Ambient i Serveis. Tanmateix, el passat mandat va exercir el càrrec de primera tinent d'alcalde regidora de Comunicació i Joventut.

"Ha estat un honor i un privilegi servir al meu poble des de l'Ajuntament" diu Montané en un comunicat, explicant que renuncia a l'acta de regidora per motius personals. "Deixo la primera línia de la política municipal, però continuaré treballant amb l'equip d'Esquerra-Roda Republicana i donant suport als regidors i regidores del govern", puntualitzat.

La substituirà Joan Escarrabill i Tió, mestre i psicopedagog de formació. "Entenc la política municipal des de l'equip de persones, assumeixo la responsabilitat i el compromís amb la ciutadania i amb el projecte d'Esquerra-Roda Republicana", comenta Escarrabill.

Canvis al govern municipal

El moviment comportarà una redistribució de les delegacions i les responsabilitats de l'equip del grup municipal d'ERC a Roda de Ter. D'aquesta manera, l'alcalde, Toni Mas, serà el titular de Governació, Serveis, Règim Intern i Comunicació; Aida Reig, serà la tercera tinent d'alcalde, així com regidora de Joventut, Cultura, Tradició i Festes; i Escarrabill assumeix les carpetes d'Educació, Medi Ambient i Participació Ciutadana.

Des del grup municipal d'Esquerra-Roda Republicana agraeixen "els anys de treball incansable" de Montané com a regidora: "El nostre reconeixement per la dedicació, l'empenta, el treball en equip i la seva companyonia".

Arxivat a