El col·legi d'Arquitectes proposa a l'Ajuntament de Vic treballar en xarxa per agilitzar la tramitació d'obres

Representants del COAC a la Catalunya Central plantegen que els col·legis professionals i les entitats acreditades puguin encarregar-se d'emetre els informes d'idoneïtat tècnica previs a l'atorgament de les llicències

Coma, Alcubierre, Castells i Relat, aquesta setmana a l'Ajuntament de Vic.
Coma, Alcubierre, Castells i Relat, aquesta setmana a l'Ajuntament de Vic. | COAC
Redacció
31 de maig del 2024
Actualitzat el 01 de juny a les 16:04h

Representants de la demarcació de les comarques centrals del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) –amb la presidenta, Claudina Relat, i el secretari general Manel Alcubierre, al capdavant- s'han trobat aquesta setmana amb l'alcalde de Vic, Albert Castells, i la regidora d'Urbanisme, Ester Coma, per explorar la possibilitat de treballar conjuntament per fer més àgil la tramitació d'obres a la ciutat.

La reunió ha servit per plantejar l'oportunitat que els col·legis professionals i les entitats acreditades puguin ser les encarregades d'emetre els informes d'idoneïtat tècnica previs a l'atorgament de les llicències d'obres.

Des del COAC a les comarques centrals detallen que la resposta per part del consistori vigatà ha estat positiva. Ambdues parts també han acordat treballar conjuntament de cara el futur per avançar en aquest sentit i s'ha proposat poder reforçar la col·laboració entre institucions i cercar sinergies.

Arxivat a