Adolescents.cat salta a Catalunya Ràdio amb un programa per FM, Youtube i Instagram

“Adolescents iCat” s'estrena aquest diumenge a les 21.00

Publicat el 13 de novembre de 2018 a les 11:38
Adolescents.cat, el portal vinculat a NacióDigital líder en informació juvenil, salta a Catalunya Ràdio. Ho fa amb el programa Adolescents iCat que s'estrenarà aquest diumenge 18 de novembre a les 21.00 a través de l'FM però també Youtube, Instagram i Spotify.

“Entre hormona i hormona, neurona”. Aquest és el lema amb què es presenta Adolescents iCat, un nou espai audiovisual destinat als millennials i a la generació Z que s'instal·larà cada diumenge a l'antena d'iCat fm i també a les xarxes socials. 

Presentat pel periodista Roger Carandell i els instagramers Juliana Canet i Joan Grivé, tindrà convidats de referència pel públic jove i abordarà les qüestions que més els importen i preocupen: internet, sexualitat, bulling, alimentació, amics... Tot, amb un llenguatge directe, carregat de bon humor, i amb la millor companyia. Entre els col·laboradors habituals hi haurà youtubers i instagramers de renom com Pol Gise i Long Li Xue.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cada diumenge a les 21:00 ens podreu trobar a iCat.fm, Youtube, Spotify i a Instagram! De què va el programa? Cada setmana tindrem un convidat especial conegut que ens acompanyarà durant el programa per passar una estona amb la millor companyia, responent preguntes extremes, hot, personals...

Una publicación compartida de Adolescents iCat (@adolescentsicat) el


Al programa, d'una hora de durada, els convidats s'hauran d'atrevir amb els reptes i seccions "extremes" sense complexos. El primers valents seran els actors Marcos Franz i Pol Hermoso, de la sèrie de TV3 Merlí, que donaran el tret de sortida a la interacció amb els oients i usuaris durant la gravació a través de les xarxes socials.

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, considera que aquesta aposta és la prova que "donen continuïtat al compromís de treballar per arribar a nous públics i de dotar el canal de música i cultura d'uns continguts que no tenia en l'entorn digital, adquirit en el moment del retorn a l'FM".