Pel que fa a la categoria de plats refrigerats, Casa Tarradellas es confirma com a líder absolut al mercat de pizzes refrigerades. En termes de volum de producció, a 2007 Casa Tarradellas va elaborar 65.500 tones de plats preparats refrigerats i 69.200 tones d'elaborats carnis.
Casa Tarradellas confirma d'aquesta manera el seu constant creixement, especialment destacat des del llançament de les pizzes refrigerades. En aquest sentit, l'evolució de la companyia sempre ha anat acompanyada per una important política d'inversions, que ha tingut la seva plasmació en una millora continuada de les seves línies de producció i ampliació de la seva capacitat.
Precisament dins d'aquesta línia d'actuació es situa l'inici de les obres d'una nova planta de producció que es destinarà a l'elaboració de productes elaborats a base de pa i que és previst que es posi en marxa a mitjan 2008. Aquest nou centre productiu, al que Casa Tarradellas destina una inversió de 30 milions d'euros, s'està construint al polígon industrial de Mas Galí (Gurb) i suposarà la creació de 100 nous llocs de treball que es sumaran als 1280 empleats amb què compta actualment l'empresa. Aquest centre es sumarà als altres quatre amb què la companyia compta ja per elaborar els seus productes.
Sobre Casa Tarradellas
Casa Tarradellas és una de las companyies líder del sector d'alimentació a l'Estat espanyol i es troba també entre les 10 marques més valorades pels consumidors espanyols. L'empresa elabora pizzes fresques, espetec, llescats (pernil cuit i bacó), patés, quiches i sandvitxos farcits.
L'empresa a aconseguit el Certificat de Seguretat Alimentària segons la Norma Internacional ISO 22000 (any 2007), el Certificat del Sistema de Gestió de la Qualitat Total segons la Norma Internacional ISO 9001 (any 1995), el Certificat del Sistema de Gestió Ambiental segons la norma ISO 14001 (any 1998), el Certificat de Validació Europea de Qualitat Ambiental EMAS (any 2000) i la certificació de producte ECA (any 2002) que garanteix la qualitat dels seus productes.