L'empresa Erre de Vic, 1952 presenta aquesta setmana al saló internacional d'alimentació i begudes Alimentària 2016 la seva última aposta en innovació gastronòmica saludable. Es tracta d’una versió de la seva pota de pernil cuit-curat, però totalment lliure de nitrits i fosfats afegits. El nou producte manté el gust i textura del pernil tradicional i, a més, és apta per a tot tipus d’intoleràncies i al·lèrgies.
Elaborat a l'obrador de Vic, aquest pernil té un contingut de grasses saturades i de sucres molt baix. Alhora és molt ric en proteïnes, vitamines i minerals. Està pensada per als consumidors més exigents i també per a tots els públics, per això es presenta en dos formats: en llauna i en bossa.
En el marc d'Alimentària 2016, l'empresa vigatana també presenta la seva nova gamma de productes baixos en sal: pernil cuit curat, gall d'indi brasejat o pollastre cuit. La 40a edició del saló internacional d'alimentació i begudes se celebra del 25 al 28 d'abril al recinte Gran Via de Fira de Barcelona.
Erre de Vic presenta a Alimentària un pernil apte per a intoleràncies i al·lèrgies
El producte manté el gust i la textura tradicionals, però sense nitrits ni fosfats afegits
ARA A PORTADA
Publicat el 26 d’abril de 2016 a les 16:12
Actualitzat el 26 d’abril de 2016 a les 16:28
Et pot interessar
-
Societat El bar del Sucre obrirà de manera estable i continuada durant tot l'any
-
Societat La Fira del Pescador de Roda de Ter arriba a la 30a edició
-
Societat Detingut un conductor a Gurb per superar amb escreix la taxa d'alcoholèmia
-
Societat Per què Pilarín Bayés encara no s'ha tirat a la piscina aquest estiu?
-
Societat Una nova marca algutina els 13 recursos socials i sanitaris d'Osona per millorar l'atenció dels malalts
-
Societat Caixa Enginyers inaugura una nova oficina a Vic