​La remodelació del parc de Miquel Coll i Alentorn guanya els pressupostos participatius de la zona del Nen

La proposta ha rebut més del 40% del total dels vots

Presentació dels resultats dels pressupostos participatius
Presentació dels resultats dels pressupostos participatius | Ajuntament de Vic
Redacció
17 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 18:35h
La remodelació del parc de Miquel Coll i Alentorn, a la Serra-de-senferm, ha estat el projecte guanyador dels pressupostos participatius de l'Ajuntament de Vic a la zona del Nen. Amb 253 vots (un 41,7% del total), aquesta proposta per millorar les infraestructures de la zona del parc, amb una zona d'esbarjo, davant de l'escola Joaquim Salarich, amb una forta afluència d'infants, joves, famílies i persones grans del barri, i adequar l'espai com a refugi climàtic, és la que ha rebut més suport per part dels veïns de la zona.

El projecte guanyador, promogut a partir de les propostes d'associacions veïnals i particulars que han participat al procés, consistirà en l'adequació de la pèrgola existent i la incorporació de vegetació perquè actuï com a refugi climàtic; la substitució dels jocs infantils adaptats a nens de 4 a 10 anys; la millora de la pista esportiva i la instal·lació d'un punt de wifi obert. El pressupost total de les millores serà de 200.000 euros.

En segon lloc, amb 243 vots, ha quedat la proposta de millora de la font de Sant Pere, un dels elements patrimonials modernistes de la ciutat, dissenyada per l'arquitecte Josep M. Pericas, un espai molt proper a l'institut la Plana i al camí vora riu; i en tercer lloc, amb 203 vots, la instal·lació de plaques fotovoltaiques d'autoproducció al CCVic i a la llar d'infants de Serra-de-senferm.

En la presentació dels resultats del pressupostos participatius d'aquest any, Josep-Ramon Soldevila, regidor de Participació Ciutadana, ha recordat que, amb el pressupost participatiu a la zona del Nen, es tanca el cicle d'aquest mandat, que ha comptat amb tres processos a les zones del Merma, la Vella i el Nen, respectivament.
Arxivat a