Segons l'enquesta, si ara se celebressin eleccions els populars obtindrien un 2,6% dels vots a Catalunya -en intenció directa de vot-, per darrere no només de la resta de partits amb representació a la cambra que es presenten a Catalunya, sinó també de l'extraparlamentari Pacma.
ERC seria primer partit destacat a Catalunya, amb el 22,2% dels vots, i el PSC ocuparia el segon lloc, amb el 16,7%, tal com ja preveia el baròmetre de l'octubre. En tercer lloc, se situaria En Comú Podem (13,4%), seguit de Cs (8,4%), CDC (3,5%), Pacma (2,9%) i PP (2,6%)
A nivell de tot l'Estat, el PSOE apareix clarament destacat en quant a intenció de vot, amb el 31,2%% dels vots, mentre que PP (19,1%), Cs (18,2%) i Units Podem (18%) se situen en un triple empat tècnic en el segon lloc. Vox, en canvi, quedaria molt lluny, amb el 2,5%, i el Pacma se situa per darrere amb un 2,1% dels suports a tot l'Estat.

Pedro Sánchez, en una compareixená recent, al Senat. Foto: ACN
Aquesta és la tercera entrega del polèmic nou format dels baròmetres del CIS. A diferència del que ocorria abans de l'arribada de Pedro Sánchez a la Moncloa, ara inclouen projecció de vot mensualment i no trimestralment, però sense cuinar els resultats, tan sols basant-se en la intenció directa de vot i la simpatia per als partits. Aquesta simplificació ha estat criticada per nombrosos experts.
En l'enquesta feta abans de les eleccions andaluses, el CIS va preveure que el PSOE obtindria 45-47 diputats, 14 més que els finalment assolits. El CIS també va errar clarament amb Vox: va vaticinar que només aconseguiria un diputat, quan al final en va obtenir 12.