Elisa Mouliaá: «Estava il·lusionada amb l'Íñigo, el tenia en un pedestal»

L'actriu i presentadora ha explicat a xarxes socials el dia que Errejón la va assetjar sexualment i com es va sentir ella

Elisa Mouliaá ha denunciat formalment i per xarxes a Íñigo Errejón
Elisa Mouliaá ha denunciat formalment i per xarxes a Íñigo Errejón
Redacció
26 d'octubre de 2024, 14:01
Actualitzat: 14:12h

La presentadora i actriu Elisa Mouliaá s'ha pronunciat després d'explicar que Íñigo Errejón l'havia agredit sexualment. Aquesta seria, doncs, la primera denúncia formal contra el polític. Ho va fer públic amb una piulada a X, breu i contundent. "Hola, jo soc víctima d'assetjament sexual per part d'Íñigo Errejón i vull denunciar-ho"

Dos dies després, també a través del seu perfil d'X ha explicat el dia en el qual es va produir l'agressió i ha afegit context a la història davant les crítiques que ha rebut. En aquest missatge explica que estava en un procés de divorci i que "estava emocionada amb l'Íñigo, el tenia en un pedestal... pensava que podia ser una història d'amor preciosa, però en comptes de trobar-me amb quelcom romàntic em vaig trobar una persona que l'únic que volia era tocar-me el cos i posar-me la llengua". L'actriu i presentadora afegeix que "una dona pot sortir festa quan vulgui si vol quan vulgui".

En aquest missatge adjunta una captura de pantalla explicant la situació a una amiga seva on s'observa com la conversa és de fa poc més de 3 anys, del 10 d'octubre de 2021. 

Crítiques per no denunciar abans

En aquesta publicació, Mouliaá ha rebut comentaris rebatent la seva versió o criticant el fet que ho hagi denunciat més de tres anys més tard. A això, l'actriu ha contestat que "ho ha fet ara perquè han sortit moltes denúncies anònimes". A un dels usuaris els respon que "Espero que mai ningú amb poder abusi de tu perquè no sentis la por de no poder parlar mai".

Arxivat a