Episodi 6: Manual de gestió de l'extrema dreta

Arriba el sisè capítol d'«Snooker» a Nació, l'espai polític més «hardcore» en àudio i vídeo, per parlar i analitzar sobre com s'ha de tractar la ultradreta i quin paper han de jugar els mitjans, amb Alba Sidera i Ramon Espadaler

Escolta l'episodi 6 de l'«Snooker», un pòdcast de política hardcore
Escolta l'episodi 6 de l'«Snooker», un pòdcast de política hardcore
Nació
13 de juliol del 2023


Hi ha partits que han fet bons els marcs dels ultres en temes com la seguretat, la immigració o els drets socials o nacionals, i que els han acabat facilitant l’accés al poder. A més de mitjans que n’han amplificat el discurs perquè servia per confrontar i guanyar audiències. Però com s'hauria de tractar l'extrema dreta? Se'ls ha de rebatre amb dades o amb emocions? Què hauríem de fer els mitjans? I l'oposició?

En parlem i ho analitzem amb Alba Sidera, periodista corresponsal a Itàlia, i Ramon Espadaler, diputat del grup parlamentari PSC-Units per Avançar. Ells són els convidats al sisè episodi de l'Snooker, el pòdcast de política de Nació. Es pot veure i escoltar a YouTube, a Spotify, a Google, a Apple i a Ivoox. Conversa amb Ferran Casas, subdirector del diari i conductor del programa, amb Oriol March, cap de Política, i amb Joan Serra Carné, redactor en cap de Nació.
Arxivat a