Ignasi Salamó, el forner de cal Nasiet de Campdevànol, serà reconegut aquest dijous amb el títol de Mestre Artesa Alimentari. El guardó l'entregarà el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, acompanyat del director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Domènec Vila.
A banda de Salomó, es lliuraran els diplomes a 31 persones més (nou són flequers, deu pastissers, vuit cansaladers-xarcuters, dos xurrers i dos formatgers) en un acte que es farà al Palau de la Generalitat. Es consideren mestres artesans alimentaris aquells qui compleixen uns determinats mèrits de creativitat i coneixements en el camp de l'artesania alimentària, han exercit durant un període mínim de quinze anys i disposen del carnet d'artesà alimentari.
El forner de cal Nasiet de Campdevànol, títol de Mestre Artesà
La distinció la lliurarà el conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí
Ara a portada
Publicat el 22 de setembre de 2011 a les 12:00
Et pot interessar
-
Societat Ripoll multa tres manifestants per una protesta contra la prohibició del cartell de festa major
-
Societat Retorna la Fira de les 40 hores de Ripoll
-
Societat Dos grups d'excursionistes queden atrapats al Pirineu per les nevades
-
Societat Sant Joan de les Abadesses farà un minut de silenci pel veí mort en una allau a Armènia