
- 640_1338127258ceba
ARA A PORTADA
Publicat el 01 de novembre de 2015 a les 19:42
Actualitzat el 02 de novembre de 2015 a les 19:26
Fer una truita de patates o un sofregit a vegades és motiu suficient per plorar, no pel resultat del plat final sinó pel moment de pelar i tallar la ceba. Amb aquest vídeo trobem un truc per evitar aquest mal tràngol a la cuina.
Et pot interessar
-
Societat Arriba l’Aplec de Castellar Vell amb un concurs d'arrossaires i un extens programa d'activitats
-
Societat Demanen presó per a quatre policies de Sabadell per torturar i vexar una veïna
-
Societat Tot a punt per a l'Aplec de la Salut de Sabadell
-
Societat Sabadell aprova el canvi d'usos en una part de l'entorn del riu Ripoll
-
Societat Projecten una ampliació de l'habitatge protegit a Sabadell
-
Societat Facultats buides a la UAB després de la gran apagada