«La recepta de la Mercè»: faves i pèsols a la menta

Una recepta ideal per fer durant el confinament, amb productes que possiblement tenim per casa

Publicat el 13 d’abril de 2020 a les 19:00
Actualitzat el 13 d’abril de 2020 a les 19:48
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hXEr9QkNNWQ[/youtube]
Seguim amb les receptes ideals per fer en ple confinament! Avui, amb uns productes que és molt possible que tinguem per casa ja que aguanten molt de temps al congelador i/o en llauna de conserva.

Mercè Brunés, de la Masia el Folló (Tagamanent) ens explica com preparar unes faves i pèsols a la menta. Un plat realment saludable i deliciós a la vegada!

[playbuzz]
 
[/playbuzz]
[noticiadiari]2/199756[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199359[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199259[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199108[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/197029[/noticiadiari]
​[noticiadiari]2/198572[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199022[/noticiadiari]