El PSC revela la resta de noms de la llista electoral

Els socialistes han teixit una candidatura "equilibrada i guanyadora" representant tots els àmbits de la ciutat

Els últims membres que s'afegeixen a la llista municipal del PSC
Els últims membres que s'afegeixen a la llista municipal del PSC | Sergi Baixas
21 de març del 2023
Actualitzat a les 21:31h

Després de fer-se públic que els quatre regidors socialistes tornarien a repetir a les primeres posicions de la llista, aquest dimarts la formació local ha revelat la resta de noms que remataran la candidatura del PSC a les eleccions municipals de maig del 2023

"Hem teixit una llista-cremallera equilibrada i guanyadora amb l'objectiu de cohesionar la ciutat", ha exposat l'alcaldable Pere Soler. Una candidatura que, a banda de representar la majoria de districtes i barris de la ciutat, també incorpora diverses persones independents amb la voluntat de reforçar el projecte a partir de la seva expertesa professional per a una futurible gestió des de l'administració pública -com ara Silvia Trabalón, exgerent de Sant Cugat Empresarial-.

Soler ha reivindicat que els socialistes tenen l'aspiració de governar i que mai defugiran d'aquesta responsabilitat atorgada pels votants més enllà de qualsevol mena d'"antipaties personals". "Som l'únic partit santcugatenc que és capaç d'arribar a acords a un costat i altre; configurant pactes inversemblants com amb el cas del PDECat l'any 2017 o la CUP l'any 2019", ha apuntat remarcant que anar als comicis per quedar-se a l'oposició "no té sentit". 

Pel que fa als pronòstics electorals, el PSC aspira a augmentar la seva representació al plenari i confia a experimentar una forta crescuda com ja va succeir l'any 2019. Finalment, ha tancat la porta a presentar-se amb cap altra formació en clau de coalició.  

La llista electoral del PSC 2023 (i els seus àmbits d'expertesa):

1. Pere Soler (Presidència)
2. Elena Vila (Promoció Econòmica)
3. José Gallardo (Serveis Urbans i Mobilitat)
4. Pilar Gorina (Educació)
5. Francesc Aguilà (Joventut i Recursos Humans).
6. Silvia Trabalón (Gestió públicoprivada i Innovació)
7. Antonio Gregorio (Esports)
8. Rosa Masip (Gestió cultural i Creativitat)
9. Rossend Dou (Economia i Hisenda)
10. Berta Canals (Igualtat i Feminismes)
11. Marc Tolrà (Jurista i Urbanisme)