11
d'abril
de
2023
Actualitzat:
06
de setembre,
13:35h
L'arròs blanc és un dels aliments més bàsics per a moltíssimes cultures alimentàries de tot el planeta. Des de les asiàtiques fins a les mediterrànies. És nutritiu, costa molt poc al supermercat i es pot fer servir en molts plats: tant com a protagonista com a complement. Per això mateix, tenir traça per cuinar l'arròs és molt important per no acabar esguerrant plats que podrien ser perfectes només pel fet que ens sortís bé aquest primer pas.
Cuiners d'alta consideració fan elaboracions molt complexes, però no expliquen als seus seguidors com fer-ho de manera bàsica. Karlos Arguiñano, però, ho explica sense problemes a través del seu canal de TikTok.
Cuiners d'alta consideració fan elaboracions molt complexes, però no expliquen als seus seguidors com fer-ho de manera bàsica. Karlos Arguiñano, però, ho explica sense problemes a través del seu canal de TikTok.
En una cassola, Arguiñano hi posa un gra d'all i tres, quatre cullerades d'oli d'oliva verge extra. Tal com explica ell mateix, la intenció és marcar l'arròs amb el doble (o una mica més) d'aigua i una mica de sal. El xef basc no remou pràcticament res l'arròs un cop l'ha tirat sobre l'all i l'oli, i després hi tira l'aigua. Una vegada hi són a dins, el deixa cuinar 18 minuts exactes. El resultat, es veu sol.@cocinaabierta Cómo hacer ARROZ BLANCO #arroz#arroces#arrozblanco#karlosarguiñano#arguiñano#recetastiktok#arroces♬ sonido original - Cocina Abierta