Un vermut ecològic encapçala els Premis Innoval del saló Alimentària

El vermut Zarro de la madrilenya Bodegas Sanviver obté tres dels guardons | La catalana Aneto guanya un premi pel seu brou depuratiu de carxofa ecològica i Noel Alimentaria un altre pels seus embotits sense carn

Publicat el 26 d’abril de 2016 a les 19:50
Actualitzat el 26 d’abril de 2016 a les 19:53
Tres dels 16 reconeixements dels Premis Innoval 2016 que ha lliurat aquest dimarts el saló Alimentària els ha rebut l'empresa Bodegas Sanviver de Fuenlabrada (Madrid) per Zarro, el primer vermut ecològic del món. La gamma Zarro Único és una edició limitada elaborada amb els millors vermuts de la bodega i una selecció d'herbes aromàtiques macerades i infusionades en bóta.

Amb Zarro, Bodegas Sanviver ha guanyat en la categoria de Vins i espirituosos, el Premi Retail i la distinció com la millor innovació pel canal Horeca (hostaleria, restauració i càtering), ha informat aquest dimarts en un comunicat el saló, que se celebra al Recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona fins el pròxim dijous. Entre els premiats també destaca Nestlé España, que ha obtingut quatre Premis Innoval per tres dels seus últims llançaments.

Nestlé España ha obtingut quatre premis

Las Recetas de la Chocolatería, una nova generació de tauletes de xocolata li ha valgut a Nestlé el premi a la categoria Dolç, confiteria, Snack i fleca, i el Premi Tendència de Plaer. Nestlé Gold, un gelat amb cruixents làmines de xocolata i en format mini, ha obtingut el premi en la categoria Gelats i congelats, mentre que Garden Gourmet, una marca de menjar vegetarià elaborat amb una fusió de proteïnes de blat i soja, ha aconseguit el reconeixement en la categoria de Productes frescos i refrigerats no lactis.

L'empresa Calidad Pascual ha obtingut dos premis. Amb Idilia i el seu Cola Cao ha estat premiat en la categoria Lactis i derivats i el Premi Tendència de Practicitat el Cola Cao Shake, un batut de xocolata llest per emportar i per prendre fred, calent o a temperatura ambient. Aguas Font Vella y Lanjarón ha guanyat en la categoria Aigües, refrescos i cerveses i el Premi Canal Impuls pel seu últim llançament, una ampolla d'aigua mineral amb un format pensat per nens d'entre 4 i 11 anys.

De la categoria de Càrnics i derivats, el premi a la Millor Innovació ha sigut per l'empresa de Saragossa Moralejo Selección per la seva gamma de productes per cuinar al forn en la meitat de temps i sense embrutar. En l'apartat d'Olis, vinagres i condiments la guanyadora ha estat l'empresa murciana Eurocaviar per les seves Perlas de Aceto Balsámico, unes esferificacions de Vinagre Balsàmic de Mòdena aptes per celíacs.

Aneto Natural ha guanyat en la categoria Alimentació seca, deshidratada, conserves i semiconserves amb el seu brou depuratiu de carxofa ecològica. El Premi Tendència de Salut i Confiança ha estat per l'empresa de Girona Noel Alimentaria, amb una gamma d'embotits llescats sense carn, elaborats utilitzant clara d'ou amb base proteica. En la categoria de Millor Innovació Internacional el Premi Innoval ha estat per l'empresa de Limburg (Països Baixos) Ecopouch, amb una gamma de xampinyons embassats i cuits en el seu propi suc.